Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Louise - 4 januari 2011 15:16

Min ena bror flyttade i slutet av hösten/början av vintern. Nu föreslog mamma just att vi borde göra om min brorsas rum till marsvinsrum!  Det skulle både få vara marsvinsrum och gästrum(får se om det kommer fortsätta vara så länge till efter att marsvinen flyttat in *moahaha*), men det är väl bara för bra för att vara sant ändå! Rummet är jättetillgängligt, släpper in mycket ljus genom fönsterväggen och är precis tillräckligt litet.


Vi/jag kommer att bygga om killarnas hembygge till ett burskåp då, så att flickorna slipper vara instängda bakom galler. Kanske kan jag fixa en bättre vattenflaskhållare och plexiglasvägg i killarnas bur när jag ändå håller på, det har jag funderat på ett tag... och nya hus ska de såklart ha! Oh, vad jag är taggad!


Nog kommer jag sakna att ha marsvinen i sovrummet förstås, men marsvinsrummet förenklar allt annat. Garaget där vi har höet är precis bredvid, köket är precis utanför, marsvinen kommer att vara i samma rum, jag slipper släpa upp allt till andra våningen där mitt rum är, mamma kommer att sluta tjata om att vi har spån överallt, mitt rum kommer att vara mindre stökigt. Skulle saknaden bli för stor kan jag förstås alltid sova där inne ändå, så länge det är ett marsvins-/gästrum. ;)


Nä, det här kommer bara bli perfekt!


Tillägg: Året har knappt börjat och det är redan såhär bra! Det ser ut att bli ett ganska gott år ändå... (peppar peppar ta i trä) fast man ska ju inte hoppas på för mycket.

Ovido - Quiz & Flashcards