Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Louise - 5 augusti 2010 23:45

Det var trevligt i Värmland. Träffade kusinen som fyllt c.a 9 månader nu. Han har under den senaste månaden både fått tänder och lärt sig vinka och säga hej, krypa och säga mamma och pappa. Tiden går fort! Det regnade en del när vi var där, men hälften av tiden var det ändå soligt med blå himmel. Jag vågade mig ändå inte på att doppa mig i vattnet. Det var ganska rejält kyligt däri. Istället fick jag nöjet att titta på när andra, modigare släktingar plågades av det.   

Ett härligt, lantligt och gammeldags ställe i skogen med egen brygga var det. Man uppskattar verkligen tillvaron efter att ha bott på ett sånt ställe. ;p Inte för att det var det minsta dåligt, men det saknade ju diskmaskin och hade bara dass(lite jobbigt för halvmörkrädda mig att gå ut till skogsbrynet mitt i natten när de tidigare under dagen berättat att där fanns både björn och varg i skogen).

Nu till det mest anmärkningsbara. En av dagarna besökte vi ett modernt sorts museum i trakten, uppbyggt på ett gammalt gårdsområde. Det var minsann ett speciellt ställe. Stället flödade av modern konst, som i några fall kunde närma sig tom tits-stuket snarare än museumstuket. Detta ställe måste också vara det sämsta museum jag sett i säkerhetsväg. De verkade fruktansvärt godtrogna. Fast hur många åker dit ut i ingenstans bara för att stjäla i och för sig...
De hade både en obemannad kassa(själva kassan var två ihåliga träben där man kunde ta pengar ifrån hur lätt som helst) och ett obemannat kafé. Konstverken saknade skydd och hade lätt kunnat skadas(vilket de i vissa fall hade).

Ja, alla är vi olika. 

Ovido - Quiz & Flashcards