Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Louise - 1 augusti 2010 22:04

Tillbaka från Gävletrakten. Det var jättetrevligt(om man bortser från de stunder där min kompis gullade lite överdrivet mycket med sin kille  men jag förstår henne)! Riktigt festlig stämning en av dagarna. Jag träffade lite nytt folk och kom ikapp i vad som hänt på sistone med vännen H. Jag myste också med hennes söta marsvin(som för övrigt ej såg ut att ha ringorm trots allt!), en kvintett bestående av blandrasgrisar i åldrarna 5-7.


Direkt från Gävle åkte jag till pojkvännen och hade det mysigt. Vi måste ju pressa in åtminstone en träff i veckan! Redan imorgon kommer jag vara på vift igen. Den här gången ska jag, mor och syster till en sommarstuga vid västkusten som min morbror och hans familj hyrt. Det ska bli trevligt! Jag är tillbaka på onsdag.


Jag längtar lite till att få vara hemma och ta det lugnt igen. Jag vill ha tid att ta hand om marsvinen och fixa klart rummet. Planerna är att allt ska vara färdigt på torsdag!    Det enda jag kanske kommer få vänta med till torsdag är att måla skåpet svart. Annars kommer allt; väggar, möblering, osv, vara finito! Längtar!


Marsvinen ska flytta till hembyggda buren då, äntligen! Jag tål inte dessa gallerburar; gallret liksom blir som ett hinder, jag kommer inte åt dem lika lätt. Dessutom känns gallerlösa burar mycket enklare att städa. Det här blir finemang! Ska bli skönt att ha lite marsvinsljud i sovrummet igen. Senaste gången marsvinen bodde i mitt rum var ju... i januari? Oj, så länge sen...


P.S Känns som att det bara blir en massa "hej och hej då"-blogginlägg nu för tiden, men efter denna resa har jag inget speciellt planerat innan skolstarten(äntligen, vill jag säga!). Då kan jag ta tag och göra något annat för mig själv for once! D.S

Ovido - Quiz & Flashcards