Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Louise - 11 mars 2010 19:17

Bättre sent än aldrig, är ett uttryck som nog skulle passa den senaste tidens läge. Först nu, när jag har gått en och en halv termin på naturvetenskapliga programmet med musikinriktning, inser jag att inriktningen inte alls passar mig. Med tanke på vad för framtidsmål jag har, vilken nivå mitt musikintresse ligger på jämfört med övriga i klassen och kursupplägget, borde jag inte alls gå i den klass jag går i. Jag har ända sen början tvivlat på att musiklinjen verkligen passar mig, men på sistone har tankarna förstärkts.

Det känns så himla surt att jag ska inse det här nu, då det innebär att ett halvt år av mitt liv bestått av fullständigt slöseri med tid. Okej, betyget i matte A var väl värt det, men de andra 11 ämnena? Jag ska kanske fullfölja de två kurserna som ska avslutas denna termin(det blir till att se hos syo imorgon), men resten av kurserna var fullkomligt onödiga att ägna tid åt.

Men jag vill inte gå kvar. Det blir så mycket enklare om jag börjar om och byter till naturvetenskapsinriktning istället, på en annan skola. Även om det känns lite jobbigt(such a waste of time!), tror jag att detta kommer att löna sig i längden.

Får se hur det blir... ingenting är säkert än. Kanske ändrar jag mig.

Ovido - Quiz & Flashcards