Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Louise - 14 mars 2010 22:34

Klockan halv fem idag köpte jag den. Jag orkade inte vänta och hoppas att en ny D90 skulle säljas för ett vrakpris i Stockholm och Englandsresan vet jag inte när den blir av... så det blev en tripp till expert för att inhandla den idag(expert i Täby Centrum är f.ö min favoritbutik, personalen är så grymt trevlig där - rekommenderar starkt att ni handlar där!).


Ååh, som jag väntat! Jag är så himla glad att jag äntligen har en systemkamera! Ännu håller jag på att lära känna kameran, men trots att jag är nybörjare kan jag åstadkomma bra mycket bättre bilder med denna än jag någonsin kunde med min kompaktkamera som jag visste allt om. Tänk vilka möjligheter jag har nu! Jag är helnöjd med mitt val, kunde inte ha blivit bättre. Jag får nog ta ett snack med pojkvännen, jag har ju hittat en annan nu.   


Det blev då en Nikon D90 + 18-105 VR objektiv. Underbar kamera! Lite komplicerad för mig som nybörjare kanske, men det ger ju rum för utveckling = positivt! Jag har lusläst manualen, i alla fall 100 av 270 sidor eller vad det nu var, och fotat som en tokig med den. Dianthus(som fick agera studiomodell) är säkert halvt blind vid det här laget. ^^' Tyvärr var det för mörkt för att jag skulle kunna gå ut i skogen och fota, men jag fick i alla fall massa fina bilder på marsvinen inomhus, samt en film.


Jag lägger upp fotoexempel + film här senare ikväll eller imorgon. Nu ska bloggen minsann bli fotofylld och färgglad!

Ovido - Quiz & Flashcards