Alla inlägg den 27 juli 2010

Av Louise - 27 juli 2010 21:26

Tog nyss in grisarna igen. :) De och jag hade det riktigt bra där ute! Allt var väldigt behagligt.



Domino tyckte minsann att allt gräs jag gav honom utifrån var mycket godare, lilla fjanten. ;) Han verkar fullt och heligt tro på "Gräset är mycket grönare på andra sidan"-uttrycket.


Rabarber har blivit mycket socialare och modigare på sistone. Trist att jag ska åka ifrån honom och Domino imorgon igen. Jag vill ju socialisera den lilla bubben mer. Saknar mina grisar hela tiden när jag är borta.  

Av Louise - 27 juli 2010 20:14

För lite mer än en månad sedan gick Dianthus bort. För lite mindre än tre månader sedan gick Cinnober bort. Jag fixade gravstenen idag; borstade bort jord och barr, plockade bort de(nu vissna) blommorna som jag lagt dit när Dinno begravdes, tände ett ljus för dem och dekorerade äntligen med en text. Texten blev lite sne(bilden med för den delen), men det är ju tanken som räknas...


Under stenen till vänster vilar Maja och Emma ihop, under stenen i mitten vilar Cinno, under stenen till höger vilar Dianthus.

Nu står ljuset vid mitt sovrumsfönster istället och lyser för dem. Hoppas att de har det bra, vart de än är nu...

Av Louise - 27 juli 2010 17:00

Igår kom jag hem igen efter att ha varit med pojkvännen. Vi hade en trevlig helg där vi knappt kom utanför huset. Jag hade gärna sagt att det berodde på det faktumet att det i minst ett dygn regnade, men får helt enkelt ta och erkänna att vi bara var lata och fick nyvunnen fascination av spelen Sim City 4 och Hitman. Utöver detta såg vi på en underbar film med George Clooney i huvudrollen(O brother, where art thou? - rekommenderas varmt) och pratade massor, massor såklart. Plus att vi åt massor, massor. ;)

Regnet kom i alla fall och släppte ner en piskande skur, men idag är himlen än en gång blå och temperaturen behagligare än tidigare. Hoppas att vattnet räckte för att få till lite växtlighet. Jag inbillar mig att det ser lite grönare ut... grisarna ska ut nu om kvällskvisten för att få smaka på det gräs som faktiskt hållt sig grönt hela tiden.

Ovido - Quiz & Flashcards