Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Louise - 25 maj 2010 22:57

Ja, jag kom nyss på att det är tisdag och alltså bara två veckor kvar till skolavslutningen! Can you believe it?   

Av Louise - 25 maj 2010 22:46

Ja, marsvinen är rena och fina.  


Häromdagen klippte jag Dinnos päls(minus 5-7 cm päls och hans päls är fortfarande lång) och klor, samt filade förhårdnader. Nu är han vårfin och så söt så! Bara öronrengöring kvar på tur, sen är han i princip redo för PET-utställning. Hans ögonlock hänger inte så mycket för närvarande, så jag funderar på om jag inte ska ställa ut honom på SM ändå. Kanske är det värt det att chansa; ställa ut honom och försöka knipa åt det där sista silverkortet innan han "pensioneras" från utställningarna...




Dommie har också blivit vårfin. Smutsbubben fick sig ett bad för ett par dagar sedan och har så härligt mysig pälskvalitet nu. Nyklippta klor har han också(tack, nu sticks de inte längre!). Han skötte sig jättebra, har blivit så modig och framåt. Jag tror att han kan bli en riktigt social gris i slutändan, så fort blygheten har gått över helt och hållet. I famnen är han i alla fall nyfiken och rolig som få.  



 Jag har börjat bli lite marsvinsbebiskär igen(kan äntligen känna mig lite glad över att ha en bebisnykomling i hushållet) och är återigen exalterad av faktumet att jag kommer att ha fyra marsvin istället för två senare i år. Det ska bli så kul! Två marsvin är för få. Jag vill ha ännu mer liv och rörelse, ännu fler individer att vårda, vaka och ta hand om.

P.S Påminnelse till mig själv: Köp mer marsvinsschampo. D.S

Av Louise - 25 maj 2010 20:47

När N berättade om spelet var jag väldigt skeptisk till det. Pandemic 2 heter det och det går ut på att skapa ett virus så kraftigt att hela jordens befolkning utrotas.

När jag startade spelet hade jag aldrig kunnat ana att jag faktiskt skulle tycka om det! I skrivande stund sitter jag faktiskt och låter jorden gå under inför mina ögon, samtliga invånare ska dö av leversjukdomar och annat smått och gott. Die, people, DIE!

Det bor visst en liten sadist inom mig..   

Ovido - Quiz & Flashcards