Alla inlägg den 2 juni 2010

Av Louise - 2 juni 2010 21:49

Domino är allt en modig liten gris. Efter precis så lite som en månad i min ägo har han börjat bli riktigt social och nyfiken av sig, en riktigt härlig personlighet.    Han påminner mig mycket om Cinnober, men det kanske beror på att Cinno alltid var som en tam marsvinsunge inombords. Kan hända att Domino växer ur sin nyfikenhet.


Nu ikväll bevittnade jag i varje fall hans första skutt upp på hustaket. Det var riktigt roligt att se! Sen dess kan han inte få nog av att sitta där uppe(så bra att han inte vill därifrån sen och smutsar ner hela taket och sig själv  ). Kanske främst för att det är hans idol Dianthus favoritutkiksplats och han älskar att apa efter sin förebild, samt följa honom i vart steg han tar.




En annan första gången-händelse idag är att Domino har börjat ställa sig mot burkanten för att tigga mat. Tidigare har han gömt sig bakom Dianthus och väntat på att maten ska komma till honom istället för tvärtom. Glupskheten inom honom börjar växa. ;) Knappt 2,5 månader gammal och redan börjar han växa upp. Han är 502g stor nu, några gram till och han har väger det dubbla han vägde när han kom till mig.

Ovido - Quiz & Flashcards