Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Louise - 13 juni 2010 19:10

Ja, när någon frågar mig vad jag gjort de senaste dagarna kan jag tyvärr inte säga så mycket. "Jag har sett på tv och spelat tv-spel" låter så himla tråkigt. Pojkvännen kom över igår och vi gjorde inte mycket mer tillsammans, I'm afraid. Utöver att se på tv så pratade vi, gick på en kort promenad och gick och handlade. Jag känner mig så produktiv.  



Tv is your best friend! Om man inte har en boll som bästa vän, som i filmen Cast Away(vilket var en av alla de filmer jag sett de senaste dagarna). Men han hade ju i och för sig inte tillgång till tv.  


http://pisciacontrovento.files.wordpress.com/2008/09/castaway.png


Men vädret har varit kasst de senaste dagarna, så jag tycker att jag har en halvt halvbra ursäkt till min lathet. Och så kan jag ju inte lämna Dianthus för länge. Jag tror nog att det är bättre att marsvinet får tranbärsjuice ofta än mycket, annars hinner ju saften gå ur systemet och gör inte verkan hela tiden.


Hoppet för Dianthus börjar sina ut. Det är urinsten/-grus. Hans kiss luktar inte längre infekterat(och det är det som är mest typiskt för urinvägsinfektion). Men han visar fortfarande tecken på obehag när han kissar och han kissar ofta(möjligen inte lika ofta som förut, men det kan ju vara ett dåligt såväl som ett gott tecken). Antagligen hade han både urinvägsinfektion och urinsten förut, men att han nu bara har det ena... urinsten.



Jag åker in till hälsokostbutiken imorgon och köper extra koncentrerad tranbärsdricka. Jag vet inte hur mycket tranbär den drycken jag ger nu egentligen innehåller...

Ovido - Quiz & Flashcards